SoftGr Inc.

Ανάπτυξη λογισμικού και μηχανική ρομποτικής

Σχετικά με εμάς

Από την ιδρύση της το 1996, η εταιρεία μας έχει αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα καινοτομίας στην Ελλάδα, αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας και εμπορίας ηλεκτρονικού και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Μέσα στα χρόνια, κερδίσαμε τη σταθερή εμπιστοσύνη τόσο μικρών επιχειρήσεων όσο και μεγάλων βιομηχανικών ομίλων. Σήμερα, η κληρονομιά μας συνεχίζει να διατηρείται, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και αξιοποιώντας τη δύναμη των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων.

Ειδικευόμαστε στην προσαρμογή εξατομικευμένων εφαρμογών και στη διαχείριση έργων για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι των υψηλών τεχνολογικών επενδύσεων, εμπιστευθείτε την εμπειρία μας. Με πάνω από 25 χρόνια ασύγκριτης εμπειρίας, υποστηριζόμενοι από εξειδικευμένους τεχνικούς και εκλεκτούς συνεργάτες σε ποικίλους τομείς υψηλής τεχνολογίας, είμαστε ο αξιόπιστος οδηγός σας στον κόσμο της προηγμένης τεχνολογίας."

Ανάπτυξη εξατομικευμένου λογισμικού

Δεν υπάρχει λογισμικό που να ικανοποιεί τις ανάγκες σας 100%, εκτός από αυτό που σχεδιάζετε στο μυαλό σας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε τις σκέψεις σας, ώστε το σχέδιό σας να γίνει πραγματικότητα.

Παροχή υπηρεσιών Internet

Είτε πρόκειται για στατική ή δυναμική ιστοσελίδα, πύλη, online κατάστημα ή παρουσίαση προϊόντων στους πελάτες σας, ακόμα και για την κατασκευή ενός διακομιστή στον χώρο σας, η SoftGr είναι η λύση που αναζητούσατε.

Αυτοματισμοί ρομποτικών συστημάτων

Σχεδίαση και κατασκευή βιομηχανικών αυτοματισμών και βελτίωση υπαρχουσών εγκαταστάσεων. Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε πριν αγοράσετε μηχανήματα παραγωγής, καθώς θα εξασφαλίσουμε ότι η αγορά σας θα είναι η πιο συμφέρουσα.

Βιομηχανικές λύσεις

Σχεδιασμός και κατασκευή βιομηχανικών αυτοματισμών και βελτίωση υπαρχουσών εγκαταστάσεων. Μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε πριν από την αγορά μηχανημάτων παραγωγής, καθώς θα διασφαλίσουμε ότι η αγορά σας θα είναι η πιο επικερδής.

Λύσεις δικτύωσης

Πιστοποιημένοι τεχνικοί προσφέρουν βοήθεια στην επίλυση προβλημάτων υπολογιστών, διαχείριση έργων και υπηρεσίες συμβουλευτικής τεχνολογιών πληροφορικής για κάθε πτυχή του δικτύου σας, είτε βρίσκεται επί τόπου στο γραφείο σας, είτε απομακρυσμένο, είτε φιλοξενείται εκτός τοποθεσίας στο cloud.

Λύσεις VoIP

Τα συστήματα Voice over Internet Protocol (VoIP) έχουν γίνει μία λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν καλύτερη κάλυψη των αναγκών τους στον τομέα της επικοινωνίας.

Ανακαλύψτε την τελευταία και πιο δημοφιλή εφαρμογή μας.

Τι είναι το estock

Η εφαρμογή μας με το όνομα estock είναι λογισμικό διαχείρισης αποθεμάτων στο cloud.
Επειδή η συνήθης μέθοδος παρακολούθησης αποθεμάτων (WMS) είναι χρονοβόρα και δαπανηρή, και όπως λέει ο λαός, "ο χρόνος είναι χρήμα" και "τα λάθη κοστίζουν", η εφαρμογή estock έρχεται να την αντικαταστήσει με όλα τα πλεονεκτήματα, όπως η εξοικονόμηση χρόνου και πόρων και η εξάλειψη λαθών χωρίς κόστος εξοπλισμού.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την πλήρως λειτουργική δοκιμαστική έκδοση του estock σήμερα κάνοντας την εγγραφή σας εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια χρειάζεστε.

Χωρίς το estock

Υψηλό κόστος επένδυσης σε εξοπλισμό όπως εξειδικευμένα φορητά τερματικά με αναγνώστες barcode, συνδέσεις με τέλη άδειας χρήσης χρηστών, κ.λπ.
Δημιουργία υποδομής για τη λειτουργία Wi-Fi του εξειδικευμένου εξοπλισμού ή επέκταση της υπάρχουσας υποδομής.
Εξειδικευμένο λογισμικό με συγκεκριμένες απαιτήσεις γνώσεων και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού.
Ακριβά συμβόλαια υποστήριξης τόσο για τον εξοπλισμό όσο και για το λογισμικό.
Υψηλά κόστη για την τροποποίηση ή βελτίωση της λειτουργικότητας του συστήματος.
Χρονοβόρα διαδικασία για την προσθήκη ή αντικατάσταση καταστήματος, χρήστη ή διαχειριστή.

Με το estock

Εξοικονόμηση χρημάτων με την μη ανάγκη επιπλέον εξοπλισμού για τη χρήση της εφαρμογής και χωρίς τέλη άδειας χρήσης, καθώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα υπάρχοντα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας Android.
Δεν απαιτείται υποδομή Wi-Fi, καθώς η υπηρεσία λειτουργεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 4G ή 5G.
Απλό και χρηστικό περιβάλλον με κατανοητά μενού και ενσωματωμένη βοήθεια και βίντεο οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής.
Μειωμένοι λειτουργικοί κόστοι χωρίς ακριβά συμβόλαια.
Εύκολη και γρήγορη προσαρμογή των παραμέτρων της εφαρμογής από τους διαχειριστές.
Δεν χρειάζεται εξειδικευμένος συνεργάτης για την υποστήριξη της εφαρμογής.
Εξοικονόμηση πόρων με την εξάλειψη δαπανών για εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε!

Μερικοί από τους ικανοποιημένους πελάτες μας

TSIANATELIS
N. VOURDAS & ΥIOI
XEIRAKHS
METALLICO
PETRANIS
ANANTI
ATIFOOD
BRUNO TRIKALA
FEEL THE ROCKS
GRIGORIOU
TROFOZHN
EKSARXOS
OMHROS
KASSANDRA BAY RESORT AND SPA
S. X. TZIATZIAS

Και πολλοί άλλοι...

Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας στην εταιρεία μας.

Τεχνική υποστήριξη
+30 6947524024

Ανάπτυξη λογισμικού
+30 6930487748

Τεχνική υποστήριξη
sk@softgr.com

Ανάπτυξη λογισμικού
jp@softgr.com

13 Κολοκοτρώνη, Trikala, 42132

Όροφος 1

© Copyright 2023 Softgr - All Rights Reserved

Go to Top